Taxi Service

Snel ergens komen met Taxi Den Bosch? Overweeg dan een taxi te nemen want die brengt je snel, betaalbaar en veilig op je bestemming. Overweeg dan een taxi te nemen want die brengt je snel, betaalbaar en veilig op je bestemming. De Taxicentrale van Den Bosch bieden plaats aan vier personen en de taxibussen bieden voor dezelfde prijs plaats aan zeven à acht personen. Je herkent de officiële taxi’s van Taxi Den Bosch door de luxe uitstraling van onze taxi`s die door de stad ‘s-Hertogenbosch rijden.

Je betaalt een uniform tarief dat wordt gecontroleerd door de wetgeving. Dat tarief vind je op de taximeter in de wagen. Op het einde van de rit wordt automatisch een ticket afgedrukt met naam en telefoonnummer van de taximaatschappij en ook het telefoonnummer van de politiedienst voor vragen of eventuele klachten.

Een taxi bestellen kan via een van onze telefoonnummers of via onze website www.taxiservicedenbosch.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. oprol evorter schreef:

    I got good info from your blog

  2. oprol evorter schreef:

    Hello. impressive job. I did not anticipate this. This is a excellent story. Thanks!

  3. oprolevorter schreef:

    Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *